De Klussenier Erik Scholten

De Klussenier Erik Scholten
De Klussenier Erik Scholten

Concertstraat 5
7323 KM Apeldoorn

Dien uw aanvraag in »

055 843 72 49
06 8391 3251
erikscholten@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 65440269

Mijn werk

Even voorstellen

Mijn naam is Erik Scholten en samen met mijn vrouw Bianca en onze kinderen woon ik met veel plezier in Apeldoorn. Bent u op zoek naar een veelzijdige vakman voor de verbouwing van uw badkamer, keuken of voor de plaatsing van een dakkapel, dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Ik ben mijn hele leven al werkzaam in de bouw. Ik heb mezelf goed kunnen ontwikkelen op verschillende gebieden in de verbouw-, onderhoud- en renovatiebranche. Vanwege mijn ruime ervaring en gedegen vakkennis kunt u mij inschakelen voor de meest uiteenlopende projecten op het gebied van sanitair, elektra, installatiewerk of renovatie- en nieuwbouw.

Wat kan ik voor u betekenen? U kunt bij mij terecht voor het vervangen van een stopcontact of het ophangen van een lamp tot aan de complete verbouwing van uw woning! Op het gebied van timmerwerk en installatiewerk is alles mogelijk, bijvoorbeeld: het plaatsen van een keuken, badkamer of de verbouwing van uw toilet. Maar ook voor een zolderverbouwring inclusief dakkapel of dakraam, de realisatie van een aanbouw of overig onderhoudswerk kunt u bij mij terecht. Naast de professionele uitvoering zorg ik desgewenst voor de inkoop van het materiaal en de inhuur van derden.

Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden van een verbouwing en voorzie u daarbij van deskundig advies. De eventuele inhuur van derden valt onder mijn verantwoordelijkheid. Zo heeft u vanaf de aanvraag tot en met oplevering maar één aanspreekpunt. Ik reken geen voorrijkosten en heb de mogelijkheid om materiaal in te kopen voor een eerlijke prijs. U ontvangt 12 maanden garantie op geleverd werk. Kortom, Vertrouwd Verbouwen!

Heeft u verbouwplannen of specifieke wensen, ik kom het graag met u bespreken. Neem gerust contact met mij op of kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf in Apeldoorn op www.klusseniererikscholten.nl.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Apeldoorn voor:

  • Door VELUX erkend als expert voor levering en plaatsing van o.a daglichtssystemen en dakvensters.
  • Door Mawipex gecertificeerd voor advisering, levering en toepassing van EPDM koude dakbedekking.
  • Als drie sterren gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.

Specialisaties

  • Aanbouw plaatsen
  • Badkamer verbouwen of installeren
  • Toilet renoveren of installeren
  • Deuren afhangen
  • Ramen plaatsen

Beoordelingen van klanten

Vriendelijk en kundig. Netjes gewerkt.N uit Apeldoorn
een man met veel ervaring die rustig zijn werk doet en netjes ook de boel weer stofzuigt!!!!!A uit Zutphen
Leuke vent, verstand van zakenS uit Deventer
het was voor mij zeer zeker de moeite waard hiermee kennis te makenJ uit Apeldoorn
Prima service, heel vriendelijkHans uit Apeldoorn
Heel positief. Echt vakmanW uit Apeldoorn
Erik is vriendelijke en vakkundige klussenier.J.A.M. uit Apeldoorn
Snelle reactie, vriendelijk en goed uit Deventer
De opdracht is niet door Erik zelf uitgevoerd, maar door een collega gespecialiseerd in dat werk. Erik heeft direct aangegeven de opdracht door te geven aan een collega , die in dit werk gespecialiseerd is. Het werk is goed en vakkundig uitgevoerd.H uit Apeldoorn
Klus goed uitgevoerd, nu om offerte voor een volgende klus gevraagd.ERIK uit Apeldoorn
Zeer prettige ervaring geweest. Aangevraagde klussen zijn in aangegeven tijdspad afgerond. Erik denkt goed mee en komt met goede ideeën tijdens de uitvoering.C. uit Apeldoorn
Het contact met Erik verliep prima en de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden is ook prima. Wel is het jammer dat de afgesproken tijd niet gehaald is, het heeft langer geduurd dan vooraf door Erik afgegeven. Gelukkig is het wel gelukt en leverde het voor ons geen problemen op. Ik zou Erik weer vragen als ik weer een klus zou hebben.M.H. uit Apeldoorn
Zeer positief, goed werk geleverd. DankM uit Apeldoorn

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...